Mange har efterspurgte en video til hvordan jeg montere Oda Flodhoppe. Jeg har nu prøvet at filme det – og lad mig være ærlig; det var jeg vist ikke den bedste til. Jeg falder lidt ud af kameravinklen et par gange – men da Oda nu er samlet, så kan jeg altså ikke gøre det om. Jeg prøver igen, når jeg har et nyt Oda hoved :)

Jeg ved ikke hvordan jeg kan få komprimeret filen ned, så den kan ligge på siden her. Hvis nogen kan hjælpe, så råb endelig højt! Indtil da så kan I se videoen på Youtube her.


I’ve been asked to make a video of me assembling Oda.

This is my first try and let’s be honest; this is not one of my finest qualities :) I’ve might have been falling out of the camera a few time – I’ll try again the next time I have a new Oda to assemble.

 

I don’t know how to compress the video to fit this website. Until I figure it out, you can see the video on Youtube, right here.