Sådan holder du din hund beskæftiget når den er alene hjemme                              

Distraher din hund med noget lækkert!

Om din hund skal bruge tid i haven eller indendørs, så er en god snack altid en optimal måde, at gøre din hund glad på. Hvis du vælger den rette form for snack, så sørger du også for, at hunden er travlt beskæftiget med maden frem for at savne mor eller far.

Køb for eksempel et lækkert tyggeben til din hund, som den kan have glæde af at gnave på i mange timer. Tyggeben fås i mange forskellige afskygninger som for eksempel oksehud, torskeskind eller naturlige dyredele som hjortehals, klove eller luftrør. 

Tyggeben smager både lækkert og er spændende for hunden at tygge i. De fås også særlig produceret med længere tyggetid, så din hund kan have glæde af at gnave løs i mange timer.

Tyggeben til en sund mund!

Mund og tandhygiejne er også vigtig for din hund, og tyggeben er faktisk en rigtig god løsning i forhold til at holde din hunds mund sund. 

Tyggeben fungerer lige som en hundevenlig tandbørstning, som er effektiv til at holde din hunds mund ren. Tyggeben afhjælper tandproblemer som plak og tandsten og sørger generelt for at mundhygiejnen holdes i top.

Tyggeben som distraktion

Når hunden er alene hjemme, kan den hurtig blive rastløs. Nogle hunde kan finde på, at underholde sig selv ved for eksempel at gnave i møbler, puder eller hvad end den kan få fat på. Dette gør den ikke for at være irriterende, men fordi den simpelhen mangler beskæftigelse og stimulans.

Med et tyggeben er dette behov for uønskede gnaveri og destruktion afledt, og hunden holdes travlt beskæftiget med at tygge i noget sundt og lækkert!

Har du en lille ny hvalp der hjemme? Så er et tyggeben den perfekte løsning, så den lille hvalp kan træne de små skarpe tænder. Du skal dog være forsigtig, når du shopper tyggeben til hvalpe, og kun vælge særlige tyggeben til hvalpe designet til dens skrøbelige tænder. De normale tyggeben er for hårde for en hvalp, og kan komme til at skade tænderne på den lille hund. 

Gå roligt fra hjemmet med tyggeben til hunden

Om din hund er alene hjemme i haven eller inde i huset, så kan den holdes glad og beskæftiget med et lækkert tyggeben. Der findes et bredt udvalg af varianter i forskellige smage og til alle hunderacer.

Alenetid der hjemme behøver ikke blive trist for din firbenede ven, når der sørges for underholdningen med gode tyggeben!