Hvorfor Tenerife er det perfekte rejsemål til dig

Perfekt for familier

Tenerife er den perfekte destination til en familieferie, da det har masser at tilbyde børn i alle aldre. Besøg Siam Park, som er en af Europas største vandlande eller Zoologisk Have Loro Parque, der huser en bred vifte af sjældne dyr og har et væld af underholdning og shows. Du kan også tage på en delfin- og hvalsafari for at opleve Tenerifes fascinerende dyreliv. Dette er oplevelser, som både børn og voksne vil elske.

Smukke strande og natur 

For dem, som er mere interesserede i at slappe af, er Tenerife fyldt med smukke strande. Det er muligt at få en sandstrandoplevelse, eller man kan besøge en af de mange vulkanske strande, som er unikke for øen. Stranden Las Teresitas er særlig populær og betragtes som en af de smukkeste strande på øen. Den har gyldent sand, turkisblåt vand og lækre restauranter og barer. 

Rig kultur og historie 

Derudover byder Tenerife også på en rig historie og kultur. Besøg Mount Teide, som er Spaniens højeste top og også et UNESCO verdensarvssted. Her kan du opleve imponerende landskaber og udsigter over Tenerife. Oplev også den koloniale charme i den gamle bydel i La Orotava, og gå rundt i de brostensbelagte gader, mens du besøger små butikker og restauranter. Der er rig mulighed for at lære om øens historie og kultur.

Spis, drik og nyd

Tenerife er også kendt for sin madkultur. Øen byder på en bred vifte af traditionelle spanske retter, som er fremstillet med lokale ingredienser. Der er også masser af muligheden for at prøve nye og innovative retter. Tenerife har et væld af restauranter, som er kendt for at servere nogle af de mest lækre og autentiske retter. Særligt kan du nyde nogle af øens lækre vine, som kommer fra lokale vingårde og er et must at prøve, når du besøger Tenerife.

Som du kan se, er Tenerife en destination, som har noget at tilbyde enhver smag. Med sine smukke strande, natur, dyreliv, kultur og madoplevelser vil du ikke fortryde at tage på ferie til Tenerife. Den autentiske og venlige atmosfære, samt den milde varme vil få dig til at føle sig hjemme. Så tøv ikke med at planlægge din næste ferie til Tenerife – du vil ikke blive skuffet. Det er for alle – små som store, unge som gamle.