Hvad kan man gå til af sport?

Er du en haj med en bold? 

Uanset om du føler, at du har et godt boldøje eller ej, findes der mange forskellige sportsgene der involverer bolde. Her kan blandt andet nævnes sportsgene som fodbold, håndbold, basketball og volleyball.  

Fælles for alle disse tre er, at de er en holdsport, hvor du vil indgå i et sammentømret team, og samarbejde er et nøgleord. Dette kan være en af grundene til, at netop holdsport som f.eks. håndbold og fodbold er ekstremt populære, da du ved disse former for holdsport opbygger et stærkt fællesskab. 

Klar til kamp? 

Er du mere til en sport, hvor præstationen og resultatet er mere individuelt, findes der også mange forskellige former for kampsport, du kan starte til.  

Her kan du f.eks. gå til judo, karate eller taekwondo. Men selvom kampsport er mere individuel, betyder det bestemt ikke, at du ikke bliver en del af et fællesskab. Du vil nemlig træne i hold, så I kan bakke hinanden op og hjælpe med tips og tricks.  

Du kan også vælge at melde dig til et selvforsvarskursus, på den måde sikrer du, at du med bedste evne kan svare igen, hvis uheldet skulle være ude.  

Tennis eller badminton? 

Vælger du at give dig i kast med en ketcher sport som tennis eller badminton, har du både mulighed for at præstere individuelt eller som team.  

Du kan nemlig i både tennis og badminton spille enten single eller spille som et team, hvilket giver en god mulighed for fællesskab. Derfor har du rig mulighed for at udvikle dig hurtigt indenfor disse former for sport da du, hvis du vælger at spille single, skal klare alle slag selv.  

E-sport – den nye spiller på banen 

Elsker du at game, kan det være du skal overveje at melde dig ind i en e-sports klub. Der er de senere år kommet mange små e-sportsklubber rundt i Danmark, på samme vis som man kan gå til ridning eller dans.  

Her får du et fællesskab med andre der elsker at game, hvilket kan være rart, da dine øvrige familiemedlemmer nok ikke ved meget om det. I kan danne jeres eget hold i de forskellige spilformer og spille sammen, både til træning og derhjemme.