Din Glasbong skal vælges med omhu

Hvordan bruger man glas?

Vinduer er et konstruktionselement, som anvendes til at lave adgangsåbninger i bygningers ydervægge. De kan være af forskellige materialer, herunder træ, metal eller glas. Vinduer udgør sammen med døre det primære vindues- og dørsystem i et byggeri. Vinduet er typisk placeret højt oppe på ydervæggen og betyder, at man fra indersiden af bygningen har et godt overblik over omgivelserne. Her er glas netop det foretrukne materiale, da almindeligt glas er gennemsigtigt. Man kan derfor se igennem, og med moderne teknologi kan man faktisk gøre så man kun kan se igennem glasset den ene vej. Dette bruges meget i film, hvor der er et afhøringslokale hvor man skal kunne se forbryderen uden at de skal kunne se hvem der ellers kigger med. Glas bruges dog også på et helt almindeligt dagligt niveau. Mange har udstyret deres smartphones med panserglas for at beskytte deres glasskærm mod ridser og huller. Det smarte ved glas er, at det er et super alsidigt materiale, man kan bruge det til nærmest hvad som helst. Tykkelsen på glasset kan nemlig også bruges som en sikkerhedsbarriere mod drabsforsøg. Der hersker altså ingen tvivl om hvad glas kan bruges til, mulighederne er endeløse og der kommer hele tiden nye funktioner i takt med teknologien udvikler sig.