Tilpas dine tænders behov med FineSmile tandbørsten

Nyeste teknologi gennem FineSmiles nye tandbørste

Den soniske teknologi, der anvendes i deres tandbørster, er en kombination af højfrekvente, glidende bevægelser med pulsationer. Kombineret giver det 32.000 bevægelser i minuttet, hvilket er mere, end du får med din manuelle tandbørste på en måned. Ved hjælp af sonisk teknologi tvinges vand og tandpasta ind mellem tænderne og under tandkødsranden, hvor en manuel tandbørste har svært ved at nå. Deres intelligente tandbørste renser skånsomt og effektivt hele munden, ikke kun tandoverfladen. Tandlægeforeningen understreger, at “det er vigtigt, at tandbørsten er blød og har mange tætliggende børstehår” Hvis tandbørsten er for hård, kan den beskadige tandkød og tænder. Med sonisk teknologi kan du være sikker på, at din tandbørste er skånsom nok til at rense hele munden uden at skade tandkød eller tænder.

FineSmile tilbyder en kvalitets tandbørste 

De har skabt en tandbørste med en indbygget opladningschip, der gør det muligt at bruge den i op til 6 uger på en enkelt opladning. Det er smart! Nu behøver du ikke at have opladeren på badeværelset, og din oplader vil ikke være, lad dem være ærlige, ulækker og uhygiejnisk – du kan tage opladeren ud, når din tandbørste har brug for en opladning. Tandbørsten er 100 % vandtæt! Mange bakterier trives i en fugtig tandbørste. Derfor er det vigtigt at skylle børsten grundigt efter børstning. Rengør den under vandhanen uden at bekymre dig om, hvorvidt den kan tåle at blive våd. Og hvis du rejser, kan du pakke den i din kuffert uden at bekymre dig om spild. De har alle fået at vide, siden de var små, at det er vigtigt at børste tænder for at opnå en god mundhygiejne. De fleste af dem tænker dog ikke rigtig over selve tandbørsten. De tager bare det billigste eller det, der er på tilbud, og håber på det bedste. Men hvad nu hvis der fandtes en tandbørste, der var specielt designet til at rense dine tænder bedre end nogen anden? De præsenterer den nye Sonicare FlexCare+ tandbørste. Denne tandbørste har tre individuelle børstefunktioner, der opfylder dine behov – hver dag. Sonicare FlexCare+ er en elektrisk sonisk tandbørste, som videnskabeligt er bevist til at forebygge og reducere plak (bakteriel plak) og tandkødsbetændelse mere effektivt end manuelle.